Kennel Bluebell Way

Lapsuuden kotonani ja sukulaisilla oli cavalier king charlesin spanieleita. Valloittava rotu, mutta luulen että tiesin jo tuolloin mikä oma rotuni tulee olemaaan; Kotona ollut basset hound patsas päätyi lapsuuden leikeissäni koirakseni.

Olen käynyt kasvattajan perus- ja jatkokurssin vuonna 2014. Kennelnimen sain vuonna 2016. Olen Suomen Bassetkerho Ry:n jäsen, Basset Hound Yhdistyksen hallituksen jäsen sekä Suomen Kennelliiton jäsen.

Kasvattajana tavoitteeni on kasvattaa terveitä, kauniita ja sopusuhtaisia basset houndeja, jotka ilahduttavat omistajiensa elämää niin kotona kuin harrastuksissa. Kerron avoimesti niin rodusta, kuin kaikista minulla tiedossa olevista pentujen ja vanhempien vioista tai sairauksista. Tulen aina olemaan kiinnostunut kasvattieni kuulumisista, iloista ja suruista sekä pyrin auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Kun tiedustelet meiltä pentua, kerro kattavasti itsestäsi ja perheestäsi sekä mahdollisista toiveistasi koiran suhteen. Muista etten kuitenkaan varaa pentua pelkän sähköposti- tai puhelinkeskustelun perusteella vaan haluan aina nähdä henkilökohtaisesti mahdollisen pennun ostajan.
Pennut luovutetaan aikaisintaan kahdeksan viikon ikäisinä. Katsomaan pentuja pääsee sovitusti ennen tätä.

Pentujen uusilta omistajilta toivon ja odotan että koiran hankinta on tarkkaan mietitty ja koko perheen yhteinen päätös, sitoutumista ensimmäisenä vuonna vaadittavaan varovaisuuteen sekä kykyä ja halua hoitaa ja rakastaa koiraa sen koko eliniän. Jos jostain syystä joudut kuitenkin luopumaan kasvatistani, toivon että olet yhteydessä ensimmäisenä minuun.